Общи условия

 

Уебсайтът feeria-cosmetics.com е интернет магазин, предоставящ информация, възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите предлагани от фирмата Феерия-98 ООД  с ЕИК 128042903, ИН ДДС: BG128042903

 

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта. Всеки потребител, работещ с линковете на уебсайта – с изключение на линка сочещ към тези Общи условия – е обвързан с правилата на настоящите Общи условия от момента на влизане в уебсайта до напускането му.

Феерия-98 ООД  си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране. Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, като публикуването им на уебсайта се счита за уведомяване на потребителите за измененията.


I.
         УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ПОКУПКА 

1.       Начин за поръчка

o    Стъпка 4: Изберете желания от Вас „Начин за плащане“: „В брой с наложен платеж“. При плащане „В брой с наложен платеж“, заплащате дължимата сума на нашия куриер-партньор при доставка.
 

2.       Цени и начин на плащане

3.       Условия за доставка

3.1.    Начин на доставка

          https://www.speedy.bg/priceList/

          https://www.econt.com/services/courier-services

3.2.    Рекламация

3.3.    Право на отказ

II.         ОГРАНИЧЕНИЯ

III.         ОТГОВОРНОСТИ

Фирмaта опeрaтoр не носи отговорност за:

Фирмaта опeрaтoр се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.